Plantera ett lyckoträd, barn och barnbarn ska ha lycka
2023/08/10

Förr sa man: 'Ett hem med goda träd, har en lycklig avkomma', vilket starkt betonar valet av lämpliga träd för ett hem. Inte bara är det viktigt att noggrant välja växter, utan det är också viktigt att vara uppmärksam på ogynnsamma träd eller vilda växter runtomkring och se till att hålla området rent och snyggt. Noggrant utvalda träd kan ge färg och liv åt livet. Om det finns en ödemark eller mycket ogräs vid husets ingång, hur kan man då forma en bekväm livsstil? Så, vilka träd med goda förtecken ska vi plantera i våra hemträdgårdar?

Buxbom: Symboliserar rikedom och god lycka

Buxbomsträd används ofta för landskapsändamål och deras långsamma tillväxt kallas 'ålderslösa'. Dessa träd är vanligtvis ärvda genom generationer med en lång historia och kan formas till bonsaiträd, vilket gör dem till en levande konstform.

Druvträd: Förutspår en frodig avkomma

I lantliga områden är druvor vanligt förekommande på vinstockar och ger inte bara mycket frukt utan också svalka under sommaren. De frodiga frukterna från druvorna symboliserar en frodig avkomma och är vanligt planterade i hemträdgårdar.

Tibastträd: Representerar framgång och rikedom

Tibast, även kallad månadssköna, blommar under lång tid på upp till hundra dagar och symboliserar den goda betydelsen av stjärnan Zi Wei. Det är vanligt planterat i många hemträdgårdar, både vackert och lätt att sköta om, vilket ger en känsla av lycka till hemmet.

Persikoträd: Symboliserar framgång i allt

I landsbygden planterar nästan varje hushåll persikoträd, som inte bara ger frukt att äta utan också representerar ett lyckosamt träd. Dess frukter glänser vackert i snön under vintern och skapar en festlig atmosfär i hemmet.

Granatäppelträd: Symboliserar många barn och lycka

Granatäppelträdet symboliserar lycka och rikedom genom att representera många barn och en blomstrande framtid. Det är populärt att odla i hushåll och kan även odlas som ett bonsaiträd i kruka och användas som en symbol för lycka samt en underbar inomhusdekoration.

Dessa fem träds goda betydelser är inte bara vackra utan också lämpliga för plantering i hemträdgårdar. Missa inte dem!

AD
Artigo